Tilbage i 2016 solgte vi Couverdo Z til Cecilie Juul.

I denne tid hvor der ikke er stævner, er det sjovt at kigge på nogle af de heste vi har solgt igennem tiden. Cecilie Juul har stor succes med Cuverdo Z.  Cecilie er en del af det danske landshold med Cuverdo Z med senest en placering til indendørs DM som nummer 5. 

Her under kan i se aktikkel fra ridehesten. 

 

 

Cecilie Juul bedste dansker hos ungrytterne

28-06-2019 17:44, af Annika Knudsen Lorentsen

Springning|

Danmark vandt sølv i dagens holdkonkurrence for ungryttere ved Agria Nordic Baltic Championships, og inden søndagens finale er det Cecilie Amdi Juul der ligger som bedst placerede dansker

 

Cecilie Amdi Juul på Cuverdo Z.

Norge vandt suverænt dagens holdkonkurrence for ungryttere med 10.99 fejl samlet over gårsdagens runde og dagens to runder.

Andenpladsen og dermed sølvet gik til Danmark med 21.38 fejl. Desværre for de fire danske ryttere på holdet indkasserede de alle fejl på dagens bane. For holdet red Kamilla Ladefoged Rasmusen på Quajongen Z, Alexander Godsk på Cabrio, Astrid Svenstrup på Diamante og Christina Nielsen på Griffin 16. Individuelt for Danmark rider desuden Cecilie Amdi Juul på Cuverdo Z og Simone Hansen Scherff på Watokia G.

Bronzemedaljen gik til holdet fra Finland.

Cecilie bedste dansker

Inden søndagens finale er det Cecilie Amdi Juul der ligger som bedste dansker på en femteplads. Med 6.37 fejl sammenlagt er der stadig håb for en dansk medalje. Desuden ligger Kamilla nr. 6, mens Alexander ligger nr. 7.

 

 

 

Horse Invest Aps Cvr. 35397132 Frisbækvej 4 8766 Nørre Snede
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk